Prima pagină > Realitatea > Gay parade

Gay parade

Inca un a trecut din micile noastre vieti si a mai venit o noua parada a minoritatilor sexuale. Inca un motiv de cearta, barfa, injurat, huiduit, blestemat. Toata romania s-a impartit in trei tabere: tabara „colorata” a minoritatilor sexuale; tabara „neagra” a celor ce nu-i suporta/accepta; si tabara „gri deschis” a celor ce nu le pasa.
Aceasta parada a fost facuta pentru… „a face lumea sa accepte minoritatile sexuale”. Really???
OK trebuie sa recunosc ca sunt un homofob tehnic: Nu imi plac homosexuali dar nu-i injur. Ii accept dar nu le pot accepta stilul de viatza. E dreptul meu sa am aceasta parere (daca nu ma credeti cititi constitutia) tot asa cum e dreptul lor sa fie asa cum sunt.
Motivul pentru care nu am o parere prea buna despre ei este modul lor de gandire.
In primul rand majoritatea lor sunt homosexuali inchipuiti care aleg acest mod de viatza pentru diverse motive: autopenitenta, to be cool, probleme psihice, traume psihice. In studiile psihologice acestia reprezinta 90% din ei (cred ca asta era procentul, oricum e un procent mai mare de 75-80%.).
Ei declara homosexualitatea ca pe o boala pe care nu o pot controla/vindeca. In cazul asta de ce nu isi fac un control psihologic inainte de a declara ca sunt homosexuali??? Parerea mea personala e ca „e la moda”. In tarile occidentale e foarte avantajos sa fi homosexual (sau/si negru). Avantajele incep de la atuuri in angajare ( frica de procesul de discriminare sexuala ), trecerea mai usor peste greseli datorita fricii de interpretare. In alte tari exista chiar si unele avantaje fiscale pentru minoritati sexuale.
Un alt motiv este acela de auto-reclama/recrutare. In Marea Britanie s-au introdus carti cu povesti cu homosexuali in gradinita/scoala. Aceasta practica nu inseamna spalarea creierelor acelor micuti? Avand in vedere ca au o minte deschisa la orice nu vor incepe sa vada homosexualitatea ca pe ceva normal? Asta nu va duce ca mai tarziu sa devina daca nu homosexualy macar bisexuali??? Daca tehnica asta e permisa de ce au fost condamnati nazisti ca au facut acelasi lucru(superioritatea germanilor asupra celorlalte popoare)?? De fapt nazisti au „insuflat” un sentiment patriotic. Ok exagerat dar totusi e patriotic.
Apoi parada asta e facuta intr-o tara de ooameni care nu cred in dumnezeu dar inca cred in biserica, o tara cu oameni care s-au saturat de schimbari, o tara a traditiilor. Cum cred ei ca intr-o astfel de tara vor putea fi acceptati in public?? Romanilor nu le pasa ce face fiecare in batatura lui (Ion isi bate nevasta in odaia de alaturi iar Vasile ii spune nevestei sale: „lasa so bata ca stie ea de ce”) deci atat timp cat nu se vor afisa ostentativ in public vor fi „acceptati”. In cazul asta nu e acest miting doar o instigare la violenta? o incercare de denigrare a Romaniei? un afront adus valorilor poporului care inca crede in biserica sa?? O denigrare a oamenilor heterosexuali in fatza celor homosexuali („noi vrem pace si ei ne ataca”)?

Poate ma insel dar asta e parerea mea. Aparata de Constitutia Romaniei, de Carta Drepturilor Omului si de acea lege crestina pe care sa dezvoltat poporul roman.

Categorii:Realitatea
  1. mai 23, 2008 la 12:09 am

    salut,

    sunt de acord cu tine si imi place ca ai spus lucrurilor pe nume foarte corect. de fapt, te invidiez ca ai avut o exrpimare mult mai coerenta decat mine 🙂

    mai ales partea cu instigarea mi se pare si mie batatoare la ochi. ceea ce, de altfel, s-a intamplat si la mine pe blog 🙂 cauta raspunsurile personajului „unu”…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu