Prima pagină > Femeia, Thoughts > Femeia perfecta

Femeia perfecta

Intrebat in adolescenta orice barbat prefera femeile „bune” in termen absolut. Femei cu bustul cat mai generos, fundul cat mai bombat, picioarele cat mai lungi. Acestea sunt copii ale tiparelor din topurile de „cele mai sexy” si ale celor din revistele destinate publicului adult masculin. Ei sunt victime ale miturilor impuse de reviste, televiziuni si internet. Fata femeii perfecte este singura lor opinie proprie, fiind singura parte a corpului unei femei care nu a primit un tipar bine definit.

Peste ani fiecare barbat-adult reuseste sa-si creeze 3 tipare de femeie perfecta. Primul tipar va fi cel al femeii prefecte din adolescenta la care nu va renunta usor. Al doilea este cel al „printesei”, genul de femeie cu care ar vrea sa se casatoreasca. Al treilea este cel al femeii cu care se intalneste si cel cu care cel mai probabil se va multumi. Ce-l de-al doilea tipar este o ramura al primului tipar doar ca „upgradat” cu elemente ca inteligenta, stil, frumusete interioara si intelegere. Al treilea tipar de femeie perfecta al unui adult, in cazul ideal este asemanator cu al doilea, in cazul „trofeu” este acelasi cu primul, iar in cazul cel mai nefericit va fi exact opusul celorlalte doua.

La batranete femeia perfecta isi va pierde tiparele fizice si va deveni o buna ascultatoare/ nevasta/ bunica/ bucatareasa.

Conform acestora femeia perfecta este „buna” si usor de bagat in pat in adolescenta. „Buna”, pura, buna, stilata, inteligenta, intelegatoare in tinerete/maturitate si o servitoare care stie sa asculte la batranete. Mie mi se par incompatibile cele 3 etape, deci cum este femeia perfecta? Doar o actrita care sa poata simula cele 3 etape, uitandu-si trecutul odata cu trecerea de la o etapa la alta?? Sau poate e doar un mit? Sau ca sa fie perfecta trebuie doar sa fie o naluca pe care ai vazut-o pe strada, a trecut pe langa tine, iai admirat toate partile, te-a imbatat cu parfumul ei si apoi poate iti vei mai aduce aminte de ea la bere cu amicii? Un mit sau doar o iluzionista cu un show grandios pentru un singur spectator??

Merita sa o astepti? Poate toata viata? Sau poate e de ajuns sa te minti ca ai gasit-o in persoana de alaturi??

Personal deja stiu ce o sa scriu pe felicitarile mele de Valentine’s day…

Categorii:Femeia, Thoughts
  1. Septembrie 11, 2007 la 10:41 am

    Femeia perfecta e ca Yeti. Ai auzit legende despre ea, ai vazut poze care par sa o arate pe ea, ai auzit oameni care spun ca au vazut-o, s-au facut filme despre ea dar tu nu ai vazut-o niciodata si nici nu o sa o vezi.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: