Prima pagină > Blues, File de jurnal, Thoughts > Crying in the rain

Crying in the rain

Afara ploua. De fapt nu ploua. Dar as vrea sa ploaie. O ploaie cu fulgere si tunete si picaturi mari. Si multi nori ca totul sa para intunecat. O vreme de „Octombrie vesnic”.

Stau pe pat cu chitara in brate si ma uit afara pe geam. Ce bine ar fi fost sa ploaie… Ce bine ar fi fost sa fie trista toata lumea nu numai eu. Incercam sa invat sa cant un nou cantec dar suna ata de vesel. Il urasc pe compozitor! De ce nu se simpte mizerabil si el? Stau cu chitara in brate si vad cu m curg picaturile de ploaie pe ea. Vad cum se umfla temnul. Vad cum ruginesc corzile. Si in camera ploua. De fapt nu ploua. Dar as vrea sa ploaie. O ploaie cu fulgere si tunete si picaturi mari.

De fapt nu vreau sa ploaie. Vreau sa plang. Sa plang cu lacrimi mari, sa lovesc, sa sparg, sa urlu. Totul ar parea pentru o clipa mai usor. Dar nu pot. As vrea sa ploaie. O ploaie cu fulgere si tunete si picaturi mari. As vrea sa ma plimb prin ploaie. Fiecare picatura sa se sparga de umerii mei si sa-mi spele sufletul de otrava vietii. Fulgerele sa-mi anunte strigatele si tunetele sa mi le acopere. In sufletul meu ploua. De fapt nu ploua. Totul e un desert nesfarsit al durerii unde nu poate sa creasca nici un fir de speranta. As vrea sa ploaie. O ploaie cu fulgere si tunete si picaturi mari. Dar afara e cald si frumos. Si lumea se plimba fericita. Pe cer straluceste soarele. Nu se vede nici un nor. Ce ironic.

Las chitara si ma duc sa fac un dus. Si picaturi mari cad peste mine si becul din bae palpaie din cand in cand si vecinul a dat muzica la maxim. As vrea sa ploaie. O ploaie cu fulgere si tunete si picaturi mari.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: