Prima pagină > G-search > In sfarsit…

In sfarsit…

In sfarsit mi-a fost recunoscut geniul literar. Cineva a cautat pe un motor de cautare „bloguri geniale” si a ajuns pe… blogul subsemnatului. Scotand sintagma din contextul in care se afla in acest blog, rezulta ca am un blog genial. Multumesc, Multumesc. Va puteti opri din aplaudat oricand doriti.

 Renuntand la gluma, acest search mi se pare ilar. Intr-un mediu in care nu exista nici un arbitru care sa verifici veridicitatea tonelor de informatii stintifice sau semi-stintifice cine mai poate fi atat de naiv incat sa caute o lista cu niste titluri de bloguri avand in vedere ca acest domeniu este pur subiectiv si imposibil de catalogat.

Nu stiu ce spera amicul google-searcher sa gaseasca dar sunt sigur ca nu a gasit decat o lista imensa cu niste bloguri in care sintagma apare total in alt context (aka this), altele autoproclamate geniale, altele care proclama pe altii geniali doar pentru un loc in blogroll. Si unde sunt blogurile geniale? Nimeni nu stie. Eu nu am gasit nici unul. Doar 2 bloguri m-au atras sa le citesc in mod regulat. Dar nici unul nu e genial. De fapt nici nu ar trebuii sa existe astfel de bloguri. Daca esti genial ce rost ar avea sa scri intr-un blog? Un om nu poate sa fie genial decat pe o singura ramura. Daca ar ataca aceasta ramura ar ataca-o intr-o revista sau intr-un site de specialitate, iar daca ar ataca orice alceva nu ar mai fi genial.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: