Prima pagină > Realitatea > Despre barbatii maimuta (subspecie a genului masculin)

Despre barbatii maimuta (subspecie a genului masculin)

Desi multi sustin ca as fi misogin, am ajuns la concluzia ca femeile merita admirate mai mult decat barbatii. De ce? Fiindca o mare pondere dintre barbati sunt doar niste maimute si atat. Femeile sunt mai dragalase si poti sa le ierti anumite fapte dar barbatii nu au acest atu.

A trebuit azi sa calatoresc cu mertzanu tunat la RATB si asteptand in statie masina care trebuia sa ma duca la destinatie a trecut un trolebuz plin. Trebuind sa coboare doua persoane situate strategic, a trebuit sa coboare si jumatate de autobuz. Printre cei din statie, care trebuiau sa urce, se afla si una bucata tipa cu „pectorali dezvoltati”. Un tip din cei care a coborat si se afla langa usa, a incercat sa ii faca loc sa urce domnisoara si intr-un exces de zel a reusit sa se expulzeze singur din pozitia privilegiata si sa nu mai incapa inapoi in troleu.

Nu inteleg deloc acest tip de comportament. Ce poti sa astepti de la o tipa in schimbul atentiei pe care i-o acorzi? Nimic. Poate doar o amintire intr-o discutie cu fetele a tipului idiot care a pierdut troleul.

Stiu ca asta poate fi considerata ca fiind politete, dar daca tipa nu era buna (la suflet) i-ar mai fi acordat prioritatea? In spatele lui erau destule alte tipe dar lor nu le-a dat prioritate. Acestea din urma mai aveau si o varsta de peste 50 de ani deci …. dubla prioritate… dar…

Am intalnit comportamentul asta foarte des. La metrou se intampla des sa vina 10-15 oameni dupa inchiderea usilor si apoi sa vina o astfel de tipa si sa deschida miraculos usile.

Exemple sunt multe. E de ajuns sa mergi 50 de metri pe strada si vezi un asemenea comportament.

E penibil

Categorii:Realitatea
  1. Decembrie 4, 2007 la 11:24 pm

    mah, daca ar fi femeie cu par in cur nu i-as face loc. Eu cred ca omul a vrut sa lase in autobuz perechea de ţîţe, la sufletul ei nu s-a gindit;
    Dar e omenesc, explicabil, si noi am fi facut la fel. Asta daca ar fi ţîţe fara par, desigur.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: