Prima pagină > Realitatea > Realitatea are doua fete. Trezitiva!

Realitatea are doua fete. Trezitiva!

Daca as avea cate o moneda pentru fiecare data cand am auzit cuvantul „terorist” in ultimii ani, as fi cel mai bogat om de pe pamant. Teroristi fac asta, teroristi fac ailalta si trebuie sa-i atacam. Am ajuns nici macar sa nu mai stiu ce inseamna terorist. M-am uitat in dictionar si scria „om care terorizeaza”, apoi m-am uitat la televizor, teroristi oficiali au distrus cateva cladiri, au omorat cativa oameni, ei au provocat durere, de raspandirea terorii s-a ocupat guvernul. Omul se gandea „doamne cati morti, cata durere”, guvernul tipa: „sunt mii de morti, dar astia nu sunt toti, o sa vina si o sa omoare si mai multi, o sa ne omoare pe toti. trebuie sa-i atacam si sa-i distrugem.”. Si guvernul (sua+restul lingailor) au dreptate, ce s-a intamplat odata se poate intampla si a doua oara. Dar sa ataci o tara pentru a pedepsii teroristii? Nu se poate sa fie putin cam bizar? Provocarea unui razboi produce teroare. Si acum cine sunt teroristii? Cei care au distrus cateva cladiri sau cei care au distrus o tara. Ceea ce e ciudat e ca toate astea puteau fi evitate, mi se pare ciudat ca americanii stiu ce se intampla „top secret” pe teritoriile straine si nu pot sa detecteze o actiune de o asemenea anvergura pe propriul teritoriu (asa sunt eu mai paranoic).

Intr-o lupta intotdeuna castiga cel mai rau, daca nu direct, macar facandul pe celalat sa fie la fel ca el. Atatea revolutii au daramat tirani ca sa inalte alti tirani, atatea popoare si-au macelarit bogatii ca sa lase locul altora sa se imbogateasca.

Asta e parerea mea, asa ca cei naivi care inca cred in zana maseluta sa ma lase in pace cu ideile lor nobile. Nimic nu mai e nobil in lumea asta. Totul e terfelit prin noroi, nimic nu a mai ramas curat. Tot ce se intampla in lume are doua intelesuri, unul real, si unul oficial. Trezitiva, si nu mai lingusiti oameni care nu merita. Nu mai incercati sa schimbati ceva, nu se poate, asa va ramane de acum incolo pana in epoca de piatra.

Categorii:Realitatea
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: