Prima pagină > Realitatea > Autoconservarea speciei

Autoconservarea speciei

Intotdeauna am crezut ca inteligenta este doar un instinct de supravetuire foarte evoluat. De la incepuri omul a fost o fiinta slaba, o maimuta schiloada (Pana la urma si aparitia omului se spune ca se trage de la un incest a doua maimute.), asa ca singura modalitate sa supravetuiasca a fost sa isi dezvolte o trasatura care sa o faca mai puternica decat dusmanii ei. Si asa a parut primul om inteligent, si apoi al doilea, al treilea, si au inceput sa avanseze pana ce au inceput sa isi faca un cod moral, apoi legi, si apoi au ajuns intr-un moment cand au aparut oamenii care in loc sa evolueze au inceput sa regreseze, sa redevina fratii lor maimute. Si oamenilor inteligenti li s-a facut mila si i-au aceptat in sanul lor, si apoi au inceput sa evolueze doua societati diferite, una cu oameni inteligenti, si alta cu oameni prosti, o societate care evolua, si alta care involua. Dupa un timp cele doua societati s-au unit si au ramas doar anumite grupuri mici care nu s-au dedat la eterogenizarea lumii. Si apoi parea care involua a omenirii si-a castigat dreptul de a sta la masa cu cei inteligenti si asa au aparut grupurile de prostie extrema: femeile „blonde” (si nu ma refer la culoarea parului, ci la Sandy, Barby, Mitzi,… stiti voi tarfulitele alea care nu stiu cat face 1 cu 1 dar stiu ce pin are un card dupa miros), inventarorii de stupizenii, Becali, manelistii, parlamentarii si ministrii.

Si asa datorita inteligentei umane si a milei care a rezultat din inteligenta s-a nascut legea morala, care a permis ca toti sa fie egali. Sia cum am inceput sa devenim o lume de prosti. Societatea moderna face ca casatoriile sa se bazeze mai mult pe egalitatea inteligentei celor doi parteneri, asa ca apar familii de prosti, familii de inteligenti, si rar cate o familie cu oameni moderat itneligenti. Inainte, datorita faptului ca nu conta inteligenta intr-o relatie, ci doar anumite considerente, gradul de inteligenta era undeva mediu. Acum insa familiile de oameni inteligenti fac maxim 2 copii, familiile de oameni prosti toarna ca la fabrica, cate un copil la 7-9 luni de zile. Deja se simte ca a inceput scada nivelul inteligentei la copii. Poate e si vina educatiei, dar observa ca se merge si pe faza cu „unde nu e nici dumnezeu nu cere”.

Singura metoda de a salva specia de la idiotenire ar fi autoconservarea, daor ca inteligenta umana a dus la formarea unor legi morale care au exclus aceasta lege.

In spiritul legilor morale propun autoconservarea speciei prin castrarea prostilor. Asa am scapa de idiotii din masina care miros a ceapa si prostie, dar care se lauda cu mobilele lor 3G si care rad ca niste maimute de la Baneasa (ma refer la cele de la gradina zoologica 😉 ). Asa am scapa de idioti care cred ca sunt atotstiutori si care cred ca s-au nascut sa ii duca pe ceilalti pe calea cea buna. Asa am scapa de oameni carora trebuie sa le explici ce vrea sa spuna un banc de 30 de ori ca sa-l inteleaga peste 3 zile. Asa am scapa de multi oameni… S-ar rezolva si problema suprapopularii dar si problema poluarii „spiritului”.

Categorii:Realitatea
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: