Prima pagină > Thoughts > Greseli

Greseli

Orice om greseste. Uneori mai mult, alteori mai putin. Uneori greselile sunt mai mari, alteori greselile sunt mai mari. De multe ori am iertat greseli foarte mari, iar alteori am atacat oameni pentru greseli minore. De multe ori am fost acuzat ca nu am un sistem de valori si iert doar dupa cat de simpatica imi e persoana. De multe ori mi-a fost contestata decizia de a nu ierta o greseala pe care nimeni nu a observat-o decat dupa ce a atras eu atentia asupra ei.

Sunt dispus sa iert mai repede o greseala mare decat una mica. Micile greseli conteaza mai mult decat cele mari. Pentru inceput daca aduni tot raul pe care ti-l fac acestea intrec cu mult acea mare greseala care poate produce o reactie. De obicei greselile acelea mari sunt gandite intens (atunci cand doar par greseli), sau sunt anuntate de greseli mici si multe. Daca pare ca e spontana si nu e precedata de semne, atunci ori esti orb la faptele lor si daca reflectezi o sa vezi atat de multe gafe in urma ta, ori chiar . Greselile mici sunt 100% involuntare si astfel arata adevarata fata a celui de langa tine. Cel mai simplu mod de a cunoaste o persoana e sa ii observi gesturile involuntare. Actiunile sun gandite, actiunile arata doar o masca. Stiu ca e mai simplu sa cunosti personajul decat actorul, dar acele mici gesturi pe care le face pe scena iti spun multe despre actor, nimeni nu e un actor atat de bun…

Categorii:Thoughts
 1. aprilie 4, 2008 la 1:13 pm

  Dar uneori tocmai pentru ca sunt greseli marunte te gandesti ca poate persoana respectiva era pur si simplu intr-o pasa proasta si nu s-a gandit ce face, n-a facut rau intentionat si e doar o scapare de moment. In rest poate e chiar o persoana admirabila. Si atunci treci cu vederea si-i mai dai o sansa. Sau mai multe.

  Pe de alta parte eu sunt mai dura tocmai cu persoanele la care tin pentru ca am pretentii mai mari de la ele. Ceea ce nu stiu cat e de bine…

 2. aprilie 4, 2008 la 7:44 pm

  Daca o sa enervezi un om indeajuns de tare, o sa spuna exact ce crede despre tine, sigur ca va afirma ca „e doar o vorba spusa la nervi”, dar daca nu ar fi macar in mare parte adevarat, de ce ar fi spus-o? In cazurile in care nu e tocmai parerea sa ce a spus, atunci se poate citi printre randuri.

  Scaparea de moment se traduce prin sinceritate. Despre cati oameni ai o parere proasta dar nu ai spus-o niciodata?

  E normal sa ai asteptari mai mari de la cineva apropiat. Daca e cineva apropiat trebuie sa te cunoasca destul de bine, asa ca e normal sa te doara cand observi ca nu e chiar asa.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: