Prima pagină > Realitatea > The ultimate weapon

The ultimate weapon

„Omule este singura fiinta destul de inteligenta incat sa nu poata fi distrusa de nimeni, dar atat de proasta incat sa se omoare singura.”

De mii de ani omul a incercat sa dezvolte o arma suprema care sa ii asigure suprematia in fata celorlalti. De aici razboiele pentru pace. Ironic nu? incepi un razboi ca sa obti o pace aparenta, sub care se ascunde un viitor razboi pentru eliberare. Iar pacea e instaurata doar cand ajunge la putere acea putere care nu asigura o viata mai buna pentru propriul popor ci asigura doar niste beneficii pentru cei care au „ajutat” la impunerea pacii.

Au fost dezvoltate arme care pot omora mii de oameni in cateva secunde. Altele care omoara milioane de oameni intr-o fractiune de secunda. Altele care omoara milioane de oameni in cateva zile. Arme, arme, si iar arme, toate pentru acelasi scop, difera doar cati omoara odata, in cat timp, si cine apasa tragaciul.

Armele astea sunt mici copii pe langa cea mai mortala arma din lume. Partea interesanta e ca aceasta arma nu e o arma ci doar o chestie facuta sa imbunatateasca viata oamenilor din jur. Un obiect care a depasit orice arma de distrugere in masa facuta vreodata, omorand si schingiuind atat de multi oameni incat rivalizeaza cu numarul victimelor din razboiele mondiale

Omoara in medie 3000 de persoane pe zi. Un calcul simplu ne spune ca anual mor 1095000 de oameni in urma acestei „arme”. Ghiceste cineva despre ce „arma” e vorba? un indiciu: are 4 roti si se numeste autovehicul. Aproximativ 3% din accidentele de circulatie din lume se soldeaza cu decese. Ceea ce indica un numar impresionat de victime ale accidentelor rutiere.

Si ce e mai grav, e ca aceasta „arma” se vinde oricui vrea…

 

Categorii:Realitatea
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: