Prima pagină > Realitatea > Crima din Timisoara vs Crima din Presa

Crima din Timisoara vs Crima din Presa

Ati urmarit cazul studentilor la medicina care au ucis si transat un om? Eu l-am urmarit indirect prin newsletter-ul pe care il primesc de la protv (nu stiu cand m-am inscris, dar…). Oricum, se spun la televizor niste chestii atat de ilogice, incat te ingrozeste prostia umana mai mult decat crima.

1) Un nene numit Sergiu Rus, purtator de cuvant al IJP Timis „Se pare ca cei care au comis aceasta fapta, detin cunostinte temeinice de medicina avand in vedere modul in care au fost sectionate membrele inferioare.” Din tot ce auaratat astia la televizor, mi se pare ca, „sectionarea membrelor inferioare”a fost facuta la o decizie luata la mintea cocosului: daca nu inape in geamantan, taiem. Era logic sa taie picioarele daca nu incapeau in geamantan. Modul in care au hotarat impartirea cadavrului, si faptul ca au pus in geamantan tot corpul, faptul ca nu l-au scrus de sange, etc, indica o decizie facuta in graba si nu o chestie gandita. In plus, picioarele au fost taiate de la nivelul articulatie, ceea ce inseamna ca… oamenii astai gandesc. Oricine a transat in viata lui un pui stie ca nu te duci ca prostu sa tai osul, ci ii distrugi articulatia, ca e mai usor. Unde sunt cunostintele de anatomie? In momentul ala, avand in vedere proastele decizii de mai sus, cred ca nu mai erau destul de lucizi incat sa se gandeasca la anatomia omului. Si nici nu cred ipoteza crimeii cu premeditare (iscata tot undeva pe siteul stirilor protv).

2) Pe www.stirileprotv.ro intr-un articol este scris: „S-au luat logic dupa urmele de sange si au ajuns intr-o camera de la parterul caminului. Acolo stau studentii de la medicina. In incapere au gasit si un cutit. Procurorii au astfel dovada ca in aceasta camera s-a transat trupul.”

Tanti/Nenea, e camera de camin, nu e inchisoare. In orice camera de camin se gaseste cel putin una bucata cutit. Asta inseamna ca acolo sta cineca care mananca. Chiar si daca era un cutit plin de sange, tot nu poti sa declari ca acolo s-a comis crima. Teoretic chiar daca exista stropi de sange, tot iti trebuie un expert care sa analizeze situatia, si sa vada daca sangele e al victimei, si daca e destul sange/ tiparele de imprastiere indica faptul ca acolo a fost omorat/transat. Uitati-va si voi la filme, daca nu sunteti capabili sa sunati un expert, care sa va explice.

Poate am eu o parere mai buna despre studentii la medicina, poate ca am eu o minte mai criminala, dar astia doi parca au facut tot inadins incat sa fie prinsi, ceea ce sustine ipoteza unei crime la manie. Nimic din toata povestea nu a fost gandit, ci totul a fost facut la nimereala. Nu o sa spun care au fost greselile si cum putea sa le evite, din motive morale (nu vreau sa fac un ghid pentru ucigasi).

Crima perfecta exista, problema e ca, criminalii sunt din ce in ce mai prosti.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: