Prima pagină > Realitatea, Tristete > Steag si imn pentru secuime

Steag si imn pentru secuime

In afara tarii suntem vazuti ca niste tigani handicapati inculti. Asta e, nu poti sa acuzi pe cineva de rea intentie. Suntem un popor atat de invizibil incat nu aparem pe harta decat cand apae ceva rau. Singurele mentiuni in istoria europei sunt de pe timpul lui Mihai Viteazu, asa ca nu avem de ce sa ne atacam ca suntem vazuti ca o tara din preisotrie.

Se pare ca am devenit invizibili si in interiorul tarii. Secuimea a cerut drapel si imn propriu. Mi se pare cea mai mare nesimtire din partea secuilor.

1) Romania, este declarata in constitutie ca stat indivizabil. Asta inseamna ca acesti dobitoci ar trebuii bagati la inchisoare pentru incalcarea constitutiei. Pana la urma e cea mai importanta lege pe care o avem.

2) Romania are o singura limba oficiala, si cine cere/accepta alta limba in institutiile statului ar trebuii omorat cu pietre.

3) E o rusine ca anumite orase au doua nume: in ungureste si in romana. Suntem in Romania, orasele sunt ale romaniei, si au un singur nume.

4) Istoria e una singura, cea acceptata de statul roman, cine sutine altceva, si incearca sa invete cetateni ai romaniei alte lucruri pe care istoria le neaga, ar trebuii sa fie prajit pe scaun.

Pentru toti acestia care vor sa isi creeze stat independent din teritoriul romaniei: Daca nu va place in Romania plecati, nu va nevoie de voi. Daca vreti sa traiti in romania, fiti romani, nu sasi, nu secui, nu tigani, nu maghiari, doar romani. Un singur stat, o singura limba.

Unde sunt parlamentarii care sa ne apere tara? De ce incepem sa fie mai avantajos sa nu fi roman decat sa fi roman pe teritoriul propriei tari?

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: