Prima pagină > Fun, Realitatea > Hotul prost si… buletinul

Hotul prost si… buletinul

Exista multe filme cu hoti care reusesc sa sparga cele mai sigure seifuri, aflate in cladiri cu securitate de top. Din fericire, hotii din realitate difera foarte mult.

Stire azi la televizor: Un spargator de locuinte a fost prins in cateva secunde.

Daca ne gandim la politia romana, care se misca in reluare, si care rezolva cazurile „marunte” (a se citi cazurile care nu au in spate nici un om important) prin rugaciune sa le aduci tu hotul, dupa ce il prinzi (Ca sa citez un prieten: „Daca Becali se ducea la politie, nu isi mai recupera masina.”), nu prea e veritic ca una bucata „organ” sa isi deplaseze burta la domiciliul domnului caruia i-a fost sparta casa, si prin deductie „lohica” si tehnici „CSI: New York” facute in 2 secunde, sa isi fi dat seama cine e hotul (Cand ajunge un politist cu vechime la locul unei spargini, exista 99% sanse ca sa isi dea seama a cui e mana (majoritatea spargerilor sunt date de bande bine cunoscute de politie, si cu teritoriu strict)). Istoria e mult mai interesanta: Hotul a pierdut ceva la locul faptei. Si, din pacate pentru el, nu e vorba de un nasture, un patof, o haina, si nici macar de chestii mai specifice: material biologic al sau, obiecte cu amprente, ci o chestie mult accesibila: una bucata buletin de identitate.

Ce poate sa ii treaca prin cap unui spargator de locuinte care pleaca la munca? „Hai sa-mi iau si buletinul, ca sa nu imi iau amenda daca ma legitimeaza vre-un politist”. Sau poate tocmai i se refuzase un credit doar cu buletinul, asa ca a apelat la o spargere… doar cu buletinul. :d

Categorii:Fun, Realitatea
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: