Prima pagină > Realitatea > Gardul Parlamentului

Gardul Parlamentului

Anumiti oameni, printre care si Presedinta camerei deputatilor, doresc daramarea gardului din jurul Palatului Parlamentului si crearea unui parc in gradina acestei cladiri.

Daca e o idee buna sau proasta, nu stiu. Parerile sunt impartite. Personal nu prea as vedea sa se poata face un parc in acea zona din lipsa de spatiu si a inclinarii terenului.

Intrebarea care imi vine in minte, nu este daca acest proiect este ok, daca e util un parc acolo sau nu, ci e o intrebare putin mai practica: Nu suntem in criza?

1. Cat ar costa un asemenea proiect? Acel gard care exista acum, din cate stiu eu, este un gard foarte „subtire”, care o sa dea de furca oricarui om care incearca sa il darame. Din cate stiu eu gardul ala a fost facut sa reziste la multe. Nu ma pricep la constructii, dar am o impresie vaga, ca daramearea acelui gard o sa manance cam multi bani.

Dupa daramearea acelui gard, trebuie reamenanjat tot terenul. Crearea de alei, instalarea bancutelor, cosurilor de gunoi, diverselor atractii. Plantarea de flori, mutarea unor copaci, etc. Toate astea se platesc cu bani. Bani multi. Stiu ca un parculet de cartier de aproximativ 40 metrii patrati, costa enorm. Reamenanjarea unui spatiu la nivelul celui din jurul cladirii parlamentului…

2. Cu mult inainte de inceperea crizei, un coleg de partid a doamnei Roberta Anastase, un om care doar teoretic a renuntat la conducerea PD-L-ului pe durata mandatului sau, a sarit sa spuna: Vine criza, e de rau. Din acel moment, si pana acum, singurul lucru care a fost evident a fost crearea unui mediu propice crizei (Eu inca mai ma intreb cat la suta din criza se datoreaza crizei mondiale si cat proastei conduceri si a creerii unei psihoze paranoice nationale).

Avand in vedere ca inca suntem in criza, si toti zic ca trebuie sa strangem cureaua, de ce dracu se arunca astia la o asemenea investitie?

Tanti, lasa asta pentru boom-ul economic de dupa criza, acum hai cu legile anti-criza. Da niste actiuni reale, ca faze de genu „sa nu mai dam alocatii la copiii cu parinti cu venituri mari”… mi se pare putin cam inutila.

Categorii:Realitatea
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: