Prima pagină > G-search, Thoughts > Raspunsuri g-search

Raspunsuri g-search

Din ciclul „Ce scriu eu, si ce intelege goagalu’ ” niste mici exemple ale preamaritei legi spirituale „Mare e gradina lui Dumnezeu… si plina de google-searcheri”

1) „fata virgina insarcinata”

Eu nu ma mai joc. Daca femeile pot ramane insarcinate fara ajutorul barbatilor… Parerea mea… Propun legalizarea clonarii barbatului.

2) „regulile femeii inteligente”

De fapt e o singura regula: „There is no rule”. Femeile inteligente, au prostul obicei de a sti ce atuuri au si cum pot sa le foloseasca ca sa manipuleze un barbat. Si cum barbatii conduc lumea…

3) „de ce sunt femeile proaste”

Misoginul: pentru ca sta in natura lor de femei

Feminista: femeile nu sunt proaste. Prosti sunt barbatii. Ei incearca sa subjuge femeie, si au creat acest mit pentru a reusi sa le excluda din cercurile conducatoare.

Realistul: Femeile nu sunt proaste, ci doar ilogice.

Cocalarul: Ce ii trebuie femeii minte cand are sani, fund si picioare mishto?

Piti: Femeile nu e proaste. Barbatii e porci.

4) „masturbare insarcinata”

Din ciclul periuta este tatal. Raspunsul final: Da. Daca te masturbezi ramai insarcinata. Atat timp cat obiectul cu care te masturbezi are in cap un orificiu unde se termina un canal legat de niste testicule viabile.

5) „femei cu 3 tite”

De ce nu 4? Ma, barbatul tot 2 maini are, eventual doar una sau nici-una disponibile pentru pipait sanii, asa ca.. mai bine barbatul cu 3 maini, daca fata e buna, nu se iroseste nimic.

6) „porno cu adolescenti virgini”

No commet. La cum suna, presupun si ca se asteapta ca sa fie virgini su dupa. Am dreptate?

7) „cum sa invingi foamea”

Hmmm…. nu stiu. aici e greu… exista parca un antidot pentru foame… incepea cu „mancar „si se termina cu „e”. Ma dau batut. Nu stiu.

Categorii:G-search, Thoughts
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu