Prima pagină > Thoughts > Aurul nebunilor

Aurul nebunilor

Daca ar trebuii sa pleci pentru totdeauna, si nu ai avea voie sa iei decat 2 obiecte care ar fi acestea?

Ma uit in jurul meu, si nu imi pot da seama ce as lua. Nimic din jurul meu nu mai este atat de important incat sa simt ca nu pot traii fara. Odata stiam exact ce obiecte imi erau indispensabile. 2-3 obiecte pe care le aveam tot timpul aproape de mine. Periodic, aceste obiecte erau inlocuite de altele. Periodic, ceea ce consideram indispensabil devenea comun, fiind inlocuit de ceva ce devenea indispensabil doar in ochii mei, si doar pentru cateva secunde. Dar acum, nu pot sa-mi dau seama ce as avea nevoie oriunde.

Calculatorul nu mi-a fost niciodata mai mult decat unealta pe care o foloseam pentru a nu cauta alta metoda de distractie.

Telefoanele nu fac decat sa ma ingradeasca. Am simtit asta cand pentru o saptamana am trait fara telefon mobil. Nimeni nu stia unde sunt, nu dadeam nici un raport, nimeni nu putea sa ma gaseasca. Saptamana cand m-am simtit cel mai liber. As renunta oricand la telefon mobil, doar ca nu pot sa imi sterg impresia ca fara el as pierde lucruri prea importante.

Ceasul, desi ii simpt lipsa cand nu il am, nu e decat o bijuterie nefolositoare. O greutate de incheietura. Iar ultimul am mi-a aratat ca ceasul nu e decat o unealta de tortura.

Oricat de mult as iubi sa citesc, nu exista nici o carte care sa ma faca sa simpt ca nu imi ajunge memoria ei ci am nevoie de prezenta ei fizica. Si nici o carte nu e destul de mare incat sa imi permita sa o citesc pentru totdeauna.

Mi-am tradat pana si chitarile.

Nu exista nimic material care sa simt ca nu as putea exista fara. Poate ca viata mi-ar fi mai dificila, mai haotica, mai plictisiotare, dar nu imposibila. Si totusi, o oarecare independenta exista.

Categorii:Thoughts
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: