Prima pagină > Femeia > Cum se cucereste o fata

Cum se cucereste o fata

Stiu ca sunt altii mult mai experimentati in ale cuceritului decat mine, dar la cati tipi dovedesc ca nu stiu nici macar legile elementare, ma gandesc ca poate nu exista nici un sfat, referitor la asta, pe net.

Aici sunt niste reguli care daca sti sa le folosesti si ai curajul sa le folosesti, ar trebui sa iti asigure destul de multe prietene.

1) Nu conteaza cate carti sau cate articole ai citit despre cum sa cuceresti o fata. Important e sa observi si sa aplici. Daca citesti ceva, o sa vezi ca ori iti da niste repere foarte vagi ori niste repere care te constrang. Totul trebuie aplicat la nivelul si locatia ta. Cel mai util e sa incerci sa cuceresti o fata, sa iti iei notite ce a mers si ce nu a mers, si sa treci la urmatoarea, si asa mai departe.

2) Cand incerci sa cuceresti o fata, nu o lua cu replici de agatat, un simplu buna e de ajuns. Replicile de agatat pot sa fie geniale, dar doar daca sti sa le folosesti. Daca o ataci pe una cu „Eu nu sunt asa de inalt, dar stau pe portofelul meu” nu prea o sa mearga, daca o iei cu „Eu nu sunt asa de scund, dar stau pe portofelul meu. Groapa mare. Urmatoare bere e de la tine” o sa mearga si mai putin, dar daca sti cum sa spui replica asta, sa o imbraci cu cateva cuvinte ulterior, o sa obti un zambet.

3) Regula celor 5 minute. Prima ta replica trebuie sa fie destul destul de buna incat sa iti castige 5 minute. Nu conteaza daca este o gluma sau un simplu „buna” sau o intrebare, ci conteaza cum imbraci replica: zambet, mimica, comportament. Trebuie sa nu te considere destul de rau incat sa isi ia paharul/prietenele si sa plece. Astea 5 minute sunt incredibil de bune: are timp sa isi faca o impresie despre tine, si iti permit sa ii arati cat de minunat esti. Daca esti un sfant tot degeaba daca nu iti e permis sa ii arati.

4) Zambetul e poarta spre sufletul femeii. Cel mai important semn de simpatie e zambetul. Daca obtii un zambet, inseamna ca te place destul de mult incat sa riste sa fie in preajma ta. Daca nu reusesti nici dupa 10 minute, ar fi bine sa pleci, lupa e pierduta. Mai sunt unii care reusesc sa smulga zambetul si dupa ore, dar mai greu, si doar prin noroc.

5) Cand abordezi o fata, trebuie sa fi relaxat. Daca esti stresat o sa observe. Dar nu o sa observe ca esti timid, ci ca esti ciudat. Ciudat, nu e bine, cel putin, nu initial. Gandeste-te la ce ai de castigat sau de pierdut: daca pleaca pierzi ocazia, daca o sperii nu pierzi nimic, daca sta si o cuceresti, ai castigat o fata.

6) Trebuie sa te simti bine in corpul tau. Asta iti da incredere. Daca nu ai incredere in tine nu o sa aiba incredere in tine. Poarta ceva ce iti place, ce te face sa te simti: frumos/barbat/puternic… Asta o sa te faca sa nu te mai gandesti ca poti sa pierzi. daca gandesti negativ, deja ia pierdut.

7) Nu exista „genul meu”. Termenul asta se traduce ca „nu imi placi”. Daca nu esti genul ei, nu te grabi sa te schimbi sa devi genul ei, nu ajuta.

8 ) Invata limbajul corpului. O sa iti spuna multe. Daca corpul ei iti spune ca nu vrea sa fie agatata nu incerca, nu ai cum sa cuceresti o tipa care  nu vrea sa fie curerita. Daca iti spune ca vrea sa fie agatata, atac-o.

9) Fi glumet, dar nu vulgar sau neserios. O gluma buna te ajuta, restul iti taie eforturile de la radacina.

PS: Am vazut des tipi pe strada, care abordeaza cu replici vulgare orice tipa mai „buna” care trece prin fata lor. Replicile astea nu prea pot fi numite replici de agatat, pe principiul ca oricine foloseste astea se autodescrie ca un mitocan. Oricum, dupa ce tipa ii ignora (cum ar face orice femeie cu cat de mica stima de sine), acesti tipi, incep sa arunce cu tot felu de injurii de genu „esti curva”, etc. Si am observat ca aceste comportamente s-au mutat si in cluburi selecte, si desi in alt mod mai „civilizat” tot la fel de penibile si mitocanesti sunt. Daca tipa te-a refuzat, asta e. Treci mai departe. Nu are rost sa o faci curva. Chiar daca ignoram penibilul, situatiei, mitocania, lipsa de gust, etc, tot se ajunge la o intrebare logica: „daca o curva te refuza, cat de barbat esti?”.

Categorii:Femeia
  1. iunie 18, 2009 la 9:21 pm

    Foarte bune sfaturile 🙂 Să sperăm că se va ţine cont de ele. Sunt mulţi bărbaţi care nu se pricep să abordeze o femeie. Darmite s-o mai şi cucerească…

    Şi totuşi aş avea ceva de comentat la regula nr. 7. Mi s-a întâmplat să nu fiu atrasă la început de băiatul de care ulterior m-am îndrăgostit. Deşi credeam iniţial că el nu era ‘genul meu’ (ba chiar îl consideram dezagreabil), s-a dovedit contrariul 😀 M-a cucerit cu muzica pe care o asculta. Mi-a găsit slăbiciunea (un anumit gen de muzică) şi a acţionat 🙂 Şi de acolo a pornit totul. Am ajuns să îl văd într-o cu totul altă lumină 😀 I-am zâmbit cu adevărat (nu se pun zâmbetele din politeţe) după câteva zile bune 😀

  2. wero
    iunie 28, 2009 la 10:01 pm

    …scumpo…femeia nu se cucereste..ci alege…nu mai are maturitatea si profunzimea sa se lase cucerita..

  3. iunie 29, 2009 la 2:11 pm

    @wero Păcat că gândeşti aşa…

  4. iulie 26, 2009 la 1:58 pm

    ft

  5. Alex
    august 10, 2009 la 8:49 pm

    Foarte interesant articolul.

    imi place mie 🙂

  6. decembrie 27, 2009 la 8:27 pm

    Yo unu nu am noroc deloc la o fata ….pt k am un defect kre ma dezcurajeaza numai knd ma ganesc la el…Am nasul umpic cam mare si d-aia….Inainte sa plec s ma vad q o fata imi zic in gandu meu”-Doamne nu ma place!”sau cv de genu”-Doamne nu sunt facut pt ea!”,,,,Asta ma enerveaza dezcurajeaza cel mai tare….Va rog sa ma ajutati….plssss:*:*:*:*

  7. decembrie 27, 2009 la 9:20 pm

    @EcStaSy: Problema asta poate fi rezolvata in doua moduri:
    1) Iti faci o operatie de modelare a nasului. Problema cu aceasta e ca operatia e destul de scumpa si iti cam complica viata dupa aia (raceli dese, risc crescut de sinuzita, etc).
    2) Exista o vorba care spune ca nasul unui barbat e direct proportional cu penisul sau. Asa ca ar trebuii sa te bucuri ca ai nasul mai mare.

    Din pacate problema ta nu e ca ai nasul prea mare, ci ca nu ai incredere in tine. Fiecare persoana are defectele ei. Pun pariu pe ce vrei tu ca si tipa are defecte, si sunt 99% sigur ca are un defect mai mare decat nasul tau.

    Nici o femeie nu is alege partenerul exclusiv pe baza asectului fizic. Primul lucru care conteaza cand incerci sa agati o tipa este atitudinea. Nici o femeie nu o sa il aleaga pe armasarul perfect care sta singur, retras la masa din colt, ci o sa il aleaga pe uratul care a avut destul de mult curaj incat sa le agate. Asta poti sa ti-o demonstrezi singur iesind afara din casa. O sa vezi zeci de broaste care sunt cu printesele la brat, fara sa aiba bani, masini luxoase, sau macar sperante pentru viitor.

    Pentru ca sa ai o sansa cu ea, trebuie sa incepi sa actionezi. Intai trebuie sa iti schimbi atitudinea, trebuie sa incepi sa te cunosti, sa realizezi cine esti, ce vrei. Apoi trebuie sa realizezi care iti sunt defectele, si sa gasesti metode de a le corecta, sau de a le transfoma in atuuri sau sa inveti sa traiesti cu ele. Daca reusesti acest lucru, o sa iti dai seama ca nu esti o fiinta respingatoare, ci cineva care merita iubit, si care poate fi vrut.

    Din pacate pentru tine, o sa iti spun ca toate astea o sa dureze ceva, e imposibil sa reduci efectul tuturor anilor in care ti-ai pus singur bete in roate (prin atitudinea de invins) in cateva zile.

    Alt lucru pecare trebuie sa il schimbi este mentalitatea asta a ta de a pune femeia pe un pedestral. Nu iti e superioara, e doar o fiinta umana, la fel ca tine, cu calitati, ca si tine si cudefecte ca si tine. Daca ajungi sa vezi o femeie ca fiind o zeita si pe tine ca un biet muritor, nu se merita sa te dai la ea, uit-o si mergi mai departe. Daca iti vei face curaj si veti avea o relatie, iti garantez ca nu o sa fie o relatie reusita si cu cat o sa dureze mai mult cu atat o sa te distruga mai mult. Cel mai bine e sa privesti la partenera ca la un egal sau daca nu, tu sa ai puterea in relatie.

    Renunta la atitudinea de invins. Asa nu o sa castigi niciodata nimic. Daca te duci la o tipa cu frica, o sa simta si o sa te dea deoparte. Femeile au nevoie de un partener pe care sa se bazeze nu un las. Vizualizeaza tinta, fa-ti curaj si invata ca primul pas e sa te duci sa vorbesti cu ea. Intai o a iti fie frica, apoi cu timpul o sa vezi ca e ceva normal.

    Bafta.

  8. Valera
    februarie 3, 2010 la 5:48 pm

    da bine!!!!!!!!!!

  9. februarie 8, 2010 la 11:17 pm

    am vrajeala necesara pentru orce dominisora

  10. februarie 9, 2010 la 6:21 am

    @sorynel: Pui pariu ca nu? Orice om care e capabil sa spuna o chestie ca asta e clar ca nu cunoaste sexul feminin atat de bine incat sa aiba un succes prea mare.

    Pentru inceput nu toate tipele vor sa fie agatate intr-un anumit moment, apoi nu toate tipele pot sa te placa… sunt atat de multe variabile…

    Incearca sa te dai la tot felul de tipe si nu doar la un anumit gen, care se agata in moduri asemanatoare.

  11. februarie 9, 2010 la 12:23 pm

    Vai, sorynel! :)) Eşti exact genul de om a cărui „vrăjeală” nu are succes la mine, ba din contră! :)) Prefer un băiat timid şi nesigur (apropos de comentariul lui Ecstasy) decât unul care are senzaţia că poate „vrăji” orice femeie.

    • Augustin
      octombrie 30, 2013 la 10:25 pm

      Cineva care spune adevarul

  12. chiritoiu
    februarie 25, 2010 la 8:01 pm

    nu e nimic interesant de citit ce prostii cu operatii la nas chestii daca nu stii cum sa te porti cu o fata nu ai cum sa te combini cu ea

  13. februarie 26, 2010 la 3:06 pm

    @chiritoiu: Incerca sa folosesti niste semne de punctuatie… sunt bune.

    Eu nu am recomandat „operatia la nas”, ci era doar o optiune. Pana la urma, cheia succesului este increderea in sine, daca nu ai invredere in tine, nimeni nu o sa aiba. Si daca pentru ca sa ai incredere in tine simti nevoia sa iti faci o operatie la nas, poti sa incerci si asta. E logic. Oricum, citeste si tu tot comentariul, o sa vezi ca spune multe. Dupa comentariul tau, imi dau seama ca nu ai citit tot comentariu. Te-or fi obosit semnele de punctuatie.

  14. Dia
    aprilie 12, 2010 la 10:10 am

    @EcStaSy – fii pe pace. Spre deosebire de barbati, femeile nu se concentreaza numai asupra aspectului fizic. Daca o femeie este atrasa de personalitatea ta, va invata sa-ti iubeasca pana si defectele (sau ceea ce tu consideri ca sunt defecte).

  15. stefan83
    aprilie 20, 2010 la 12:44 am

    si eu am o mica (mare) problema ,in generel ma simt in largul meu in jurul fetelor sau in compania lor dar exista o exceptie , o fata frumusika si cand ma aflu in prezenta ei pur si simplu ma blochez si devin f nervos ,agitat. Nush cum sa trec de acest aspect si sa incerc ceva ptr ca pur si simplu nu mai sint eu insumi cand ea e in jurul meu,cu toate ca-mi doresc cu adevarat sa o invit undeva ( could be the real thing??)astept o idee

  16. Adryan
    aprilie 23, 2010 la 9:21 pm

    Ba ecstasy s şti ca ai dreptate de multe ori am vazut bunaciuni cu tipi uraţi

  17. Moroianu Alex
    mai 4, 2010 la 6:08 pm

    cum cuceresc o fata va rog spunetimi !! please

  18. mai 4, 2010 la 9:46 pm

    @Moroianu Alex: Depinde mult de fata. Sunt atat de multe tipuri de femei incat e imposibil de gasit o solutie general valabila.
    Oricum, o atitudine mai tupeista si amuzanta da si usor acida, da cele mai bune rezultate in multe cazuri. Dar trebuie sa te adaptezi in functie de tipa. Nu poti face glume de ferentari unei tipe din primaverii… Nu ma refer la cartiere ci la standarde:D

  19. Moroianu Alex
    mai 24, 2010 la 7:19 pm

    am cucerit-o pt 4 zile si dupa m-a lasat ca cica incearca sa se concentreze numai la carte nu la baieti :)) ce femei exista in romania :))

  20. Moroianu Alex
    mai 24, 2010 la 7:24 pm

    stefan83: daca te simti agitat in prezenta ei , nu e de nasul tau asculta ca am patit si eu asta pe la 17 ani 🙂 asa ca nu trb sa faci tot ce iti sta in putinta sa o ai dar daca chiar vrei tu sa o ai invingeti frica,rusinea sau altele 🙂 aceste sfaturi sunt bunicele !!!

  21. septembrie 4, 2010 la 6:56 pm

    hmmm fff interesant …sper sa tina …destule idei sa le aplici …

  22. Razvan
    septembrie 23, 2010 la 5:47 pm

    super sfaturi ,te felicit….o sa fie bune candva…dar am si eu o intrebare dak sunteti char asa de cuceritori…sau mai bine nu o intrebare va spun o mika poveste despre mine..va rog ajutati.ma….eu sunt un gen de baiat care la inceputu carierei mele de cuceritor de fete si jucat cu papusi..eram foarte timid..si in timp am dat de niste baieti mia mari mari care m.au mai invatat si pe mine unele trucuri..dar comportamentu meu cu fetele a ramas acealasi..de exemplu in unele circumstante cand imi pica vreo fata cu tronk nu imi gasesc locu pana nu o cuceresc.dar anu asta ce scoala sa mutat o fata la mine in clasa…cel putin va pot spune ca a pus tot liceu in cap dupa cum poate arata..si eu pe langa restu baietilor tot lafel ce cuerit sunt de ea…dar nush cum sa o fak sa o cuceresc..va pot spune ca chiar nu are fite…e adevarat ..oricine dak ar fii idolatrizat cum e ea ar face lafel..ma ref la faptul ca nu baga pe nimeni in seama dak nu e cazu…CE POT FACE???

  23. septembrie 23, 2010 la 11:06 pm

    @Razvan: Fetele foarte frumoase au, statistic, cel mai putin numar de prieteni. Daca sti sa cuceresti o fata, e cam acelasi lucru si cu una foarte frumoasa. De fapt, singura diferenta e ca trebuie sa uiti cum arata, si sa ii arati ca nu iti pasa cum arata.
    1) incearca sa intri in raza ei vizuala. Vezi cum faci sa fi remarcat (sa fie cazu sa te bage in seama).
    2) aratai ca nu esti ca restu: daca restu o pun pe un pedestral, si o privesc de jos, tu incearca sa o privesti de la egal la egal.
    3) Incearca sa nu lasi impresia ca ii cauti compania, ci ca ajungeti intamplator sa vorbiti.

    In rest, sfaturile de mai sus, si modificarile specifice persoanei respective. Bafta. Sa-mi zici daca a mers.
    PS: Nu te chinuii prea tare sa aflii ce subiecte o intereseaza doar ca sa ai ce discuta cu ea. E risipa de timp. Bazeaza-te doar pe ideile de moment. Si nu iti fa griji ca faci vre-o gafa. Daca nu e o gafa imensa, si tipa te place, ai toate sansele sa treci usor peste ea, sau in cel mai rau caz sa trebuiasca sa gasesti o cale rapida de scapare. Nu incerca sa iti ceri scuze sau sa o intorci intr-o explicatie penibila ca mai rau faci.

  24. faby
    noiembrie 8, 2010 la 10:47 pm

    gyzzard. vad ca ai multa ezperienta si sti multe despre fete.. dar am o intrebare pt.tine. Ai fost vro data refuazt?

  25. noiembrie 9, 2010 la 12:06 pm

    @faby: Nimeni nu se naste invatat, asa ca toti invatam din experienta. Numai cine nu incearca sa agate nu este refuzat. Important e sa nu iti fie frica de refuz. Statistic, cu cat primesti mai multe refuzuri, cu atat cresc sansele ca urmatoarea tipa sa zica „Da”. Iar cu cat primesti mai multe „da”-uri cu atat cresc sansele ca urmatoarea tipa sa te refuze.

  26. noiembrie 20, 2010 la 10:17 pm

    Eu nu prea am ieşit să vorbesc cu lumea. Am preferat hip hopul si mereu cu vagabonzii de cartier. Cu toate astea sunt si-mi place să fiu romantic cu vreo fata. Am o prietenă, mai mică cu 2ani. Eu am 17. Cînd stau cu ea mă ascultă la multe ce nu tresa le spun. Da peurmă întreabă ce simt pentru ea? Nuştiu ce să povestesc, dacă eu am în cap numa rime din cîntece. Vreau să fiu cu ea, da nuştiu cum să vorbesc. Noi de mici ne ştim. Demult se ţine de mine. Chiar ea zice să las muzica cea. Spuneţi vă rog mult mult. Despre ce să vorbesc cînd stau cu ea?

  27. noiembrie 22, 2010 la 9:40 pm

    @Dragos: Sunt sigur ca viata ta nu se rezuma numai la rime. Sunt si alte subiecte care te intereseaza. Avantajul la faptul ca te place, e ca poti sa vorbesti cu ea orice, ca o sa te asculte. Afla ce interese are, las-o sa te cunoasca, sa inteleaga cine esti, de ce iti place hip-hopul. Incearca sa o cunosti si tu pe ea. La un moment dat, nu o sa fie nevoie de „subiecte de discutie”, discutiile vin de la sine. Daca o sa incerci sa iti faci o lista cu subiectele pe care sa le abordezi,la un moment dat o sa se termine, si o sa ajungi in acelasi loc in care esti acum.

  28. Cristiano
    decembrie 9, 2010 la 1:18 am

    Am si eu o mica problemitza…m-am intalnit cu o fata, am fost la suc, ne-am plimbat, toate bune si frumoase..Mie imi place fata respectiva insa problema e ca si eu si ea suntem mai timizi..la modu ca de ex eu am luato de mana cand am plecat de acasa…ea cam ezita…adica nu parea nici sa nu vrea, nici sa vrea..cand ne-am intors din oras..am conduso acasa..si am mai stat de vorba la ea in scara fiind destul de frig afara..treaba e ca nu stiu cum sa fac sa ma apropii mai mult de ea…de fapt nu stiu ce sa fac ca un urmator pas…voiam sa o invit la film…dar dupa ce sa fac?adica attunci in scara imi venea sa o sarut…dar teama de reactia ei m-a determinat sa nu o fac…pls HELP!!

    • decembrie 9, 2010 la 10:50 am

      @Cristiano: Timiditatea nu e o „problemitza” ci una uriasa. O persoana timida o sa trimita mesaje confuze si o sa fie confuz in decodarea mesajelor primite. Asta inseamna ca nu pot sa iti spun ca o sa sti cand e momentul sa o saruti. Recomandarea mea e sa mai astepti pana la a treia intalnire si sa o saruti atunci (sau daca ti se pare ca vrea sa o saruti la a doua intalnire go for it 😀 ), asa nu risti prea multe (daca a fost cu tine la trei intalniri, e clar ca nu ii esti antipatic). Referitor la mersul la film.. nu prea iti recomand. Personal, nu mi-a placut niciodata sa ma intalnesc cu o fata pentru a merge la un film, prefer locuri unde pot sa vorbesc cu ea. Parca e mai bine sa o impresionezi tu si nu un actor.

      • Cristiano
        decembrie 15, 2010 la 3:23 pm

        Ms frumos pt sfaturi!cu timiditatea mea am mai rezolvat-o, dar nush ce sa zic…tipa ori nu-si da seama ca mie imi place de ea, ori nu vrea sa-si dea seama..:|

      • decembrie 15, 2010 la 3:48 pm

        @Cristiano: Daca nu isi da seama, atunci e timpul ori sa ii spui direct, ori sa fi mai putin subtil 😉

  29. buggy
    ianuarie 1, 2011 la 7:44 pm

    unele sfaturi ,, chiar sunt de folos …
    si fazele alea cu prostii aia kre injura fetele pe strada
    mi se pare k nu au nici mcar un gram de creer in cap.
    trebuie sa fi prost sa faci o fata „curva” ….poate chiar si
    maiksa acelui tip ar fi fost o curva la timpul ei 😉

  30. ianuarie 16, 2011 la 2:23 am

    am si eu o problema. mie imi place foarte mult de o fata din clasa… tot vorbesc cu ea pe mess dar mai deloc fata in fata… ea stie ca imi place de ea, dar ea a zis ca se simte oarecum rece fata de mine… oare ce inseamna asta??? plz dami un sfat cum o pot cuceri… desi mie mi se pare ca ii place putin de mine, dar cred caeste intimidata cand este in preajma mea plz ajutama(amandoi suntem rusinosi…dar asta sper sa se rezolve curand).

  31. Christian
    ianuarie 21, 2011 la 11:55 pm

    Sal lume as ave si eu nevie de mai multe sfaturi … daca ma puteti ajuta . .add omuletznebun 😉 va rog … vreu sa cuceresc o fetisoara pana sambata

  32. Alexx19
    ianuarie 29, 2011 la 3:43 pm

    Cam de cateva saptamani imi place o fata.Dar nu prea am curaj sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea.de cateva zile am vazut ca si ea sa uita dupa mine.ce ar trebui sa fac??? Stiu ca e cam penibila intamplarea mea dar pana acum doar sa intamplat de la sine.Eu nu am facut nimic.

  33. Alexx19
    ianuarie 30, 2011 la 10:24 am

    Am o mare problema…Am vazut la scoala o fata care acum imi place foarte mult.Vorbesc cu ea zilnic pe mess si iam spus odata cu alte cunte ca o iubesc.Dar nu cred ca sia dat seama desprea ce vreau sa vorbesc.Eu de fire sunt cam rusinos (asta ma enerveaza la mine).PLS AJUTATIMA

  34. Bibster
    februarie 26, 2011 la 8:50 am

    felicitari pentru „ghid”, doar ca este foarte pe scurt. situatia este muuuuult mai complexa, totul se rezuma la jocul intern (ce se afla inauntrul tau, sa fii sigur pe tine, sa fii barbat).

    ps: cel mai teribil lucru pe care il poate face un barbat, este sa se descurajeze singur cu replici de genu „nu arat eu de ea/ am nasu mare/ sunt prea scund/ bla bla”.

    • martie 1, 2011 la 6:24 pm

      @Bibster: Ca sa ai sanse de reusita trebuie intai sa incerci. Iar orice „nu”, te aduce mai aproape de un „da”… Dar pana cand se creaza pastila de curaj, singura cale de a creste increderea in sine ramane vechiu truc cu „planul de acasa” asa ca… ma gandesc ca poate ajuta.

  35. Misha
    iulie 14, 2011 la 4:52 pm

    inainte.. aveam alte sanse la fete.. poate ca eram mai mic… sh se uitau altfell… fetele la copii mai mici:D:D in fine.. vb cu o fata.. fac cunostinta.. bla bla.. sh la un moment nu mai am ce vorbi cu ea… imi zboara toate temele din cap… dar si ele nu prea vorbesc… tre sa „scoti din ea cu cirligul” helppp ce sa fac?

    • iulie 14, 2011 la 9:48 pm

      Cam asta e problema cu multe persoane de pe planeta asta :D. Din pacate. Ideea e cam asa. Chestia asta apare datorita faptului ca nici tu, nici ea nu vedeti temele pe care le aveti in comun. Si atat timp cat nimeni nu scoate nici un sunet, sigur nu o sa va dati seama care sunt astea. Deci… deschide subiecte cat mai lejere. Incepe cu o gluma, sau o remarca glumeata la ceva, apoi vezi ce subiect se leaga de asta, si apoi sari din subiect in subiect pe baza unei legaturi cat de mica intre subiecte.

  36. ThEwAiTeR
    iulie 15, 2011 la 3:08 pm

    ok..dar dak tipa respectiva se ascunde in spatele replicii..”am prieten”..si defapt nu e asa..?

    • iulie 15, 2011 la 4:42 pm

      Inseamna ca nu e interesata. Daca insisti nu o sa faci decat sa ajungi sa o hartuiesti si sa se simta incoltita, asa ca mai bine o lasi in pace si incerci sa ii demonstrezi ca a gresit prin chestii care nu o vizeaza pe ea in mod direct.

  37. ionutZlo0veR
    iulie 29, 2011 la 1:10 pm

    Salut am si eu o problema carenu imi da pace..Am cunoscut o fata destul de dragutza cat sa imi intre in suflet am vorbit timp de 5-6 zile, eu stiam ca ii place de cel mai bun prieten al meu… dar dupa o saptamana a venit si sa dat la mine pur si simplu. Am cedat stiind ca prietenul meu nu vrea sa fie cu ea(doi prieteni pt o fata sa nu se certe).Totul a mers bine pana cand seara can am conduso akasa (bineinteles neam plimbat am sarutato etc)prietenul meu a primit o serie de mesaje de la ea in care ii dadea de inteles ca vrea sa fie cu el..am vorbit cu ea am intrebato daca a stat cu mine doar ca sa il faca gelos si a zis ca nu..akum sun umpic confuz plss HELP me

  38. mihai
    august 28, 2011 la 5:02 pm

    sall sunt fff bune sfaturile chiar nu ma asteptam la asa de bunde si akum sa imi spun si eu necazul ca toti ceilalti deci eu stau in italia si am intalnit o fata romanca in park si pur si simplu mi-a plakut adik era ff atras de ea ca un magnet ma simt bine in prezenta ei dar nu stiu cum sa fac sa ai cer prietenia adik stiu dar mie jena si am citi toate regulile si la regula 4 s-a potrivit imi zimbeste destul de des m-a pus sa ai zic si un bank si i-am zis ca akum nu imi trece niciun bank prin cap credeti ca ma plae ast raspp

  39. andrei
    octombrie 3, 2011 la 9:09 pm

    Sal am o intrebare : am esit cu o fata o saptamina si ceva totul mergea super ,fata zimbea mereu cintit mi sa parut ca va esi ceva serios. Dar azi dupa ore fata vine simi zice cai gata ca totu a luat sfirsit si anm ideie de ce X( sper sa imi dai vreun sfat ceva ce sa fac ca ma simt un pic nasol .
    P.S. fain blog, or tu esti un geniu or nu stiu ms anticipat

    • octombrie 3, 2011 la 10:12 pm

      Nu poate sa iti spuna nimeni de ce s-a terminat totul. Poate ai facut tu ceva gresit (sunt multe lucruri care pentru tine nu conteaza dar pentru altii conteaza enorm). Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa uiti de ea si sa cauti alta fata (Are balta destul peste:p). Daca vrei sa sti ce ai facut rau, ca sa nu repeti greseala in alta relatie, poti sa o intrebi direct pe ea.

  40. gabii
    octombrie 16, 2011 la 9:38 pm

    Salut Gyzzard am o intrebare si vreau sa imi raspunzi ce ai face in locul meu. Era o fata care tot imi zicea buna in fiecare zi sau ma rog cand ne mai intalneam intamplator pe strada.Fata arata bine nu am ce zice dar eu nu eram atras de ea insa acum pot spune ca sunt „inebunit dupa ea” adica am inceput sa tin la ea dar ea numai da semne ca ar vrea sa fie cu mine ..adica pana acum ea ma baga intotdeauna prima in seama si acum eu trebuie sa o bag,si aici mai intervine o problema mama ei e romanca iar taicasu e arab si ma rog nu prea o lasa sa vorbeasca cu baietii … iar acum e frig si nu o mai lasa afara … i-am spus : pff mama doamne ce nasol .. ea a raspuns : asta e… dupa i-am zis: pana acum nu prea te bagam in seama iar acum incerc sa fac totul ca sa fiu bagat in seama de tine .. iar ea a pus semnul asta : 😀 … spune-mi si mie ce as putea face ca sa o cuceresc …. Multumesc.!

    • octombrie 19, 2011 la 10:48 pm

      Uita de ea si cauta alta tipa. Copiii mostenesc religia tatalui, iar daca sunt musulmani (ca majoritatea arabilor) o sa ai o problema uriasa. O fata musulmana nu are voie sa se marite cu un barbat din alta religie (explicatia e cu ramadanu, cu cinstirea barbatului). Asta inseamna ca nu o sa fi vazut bine de tatal ei. Si de aici rezulta ca te complici foarte mult pentru o relatie cu putine sanse de reusita.

  41. teeeoo
    decembrie 3, 2011 la 6:29 pm

    am nevoie de ajutor imi place de o tipa si nu vreau sa fiu direct am obtinut multe zambete si mai mult . stau pe langa ea incerc sa ma inplic in ceea in ce se implica si ea . dar tot nu stiu ce sa fac

    • decembrie 3, 2011 la 7:07 pm

      Nu vreau sa fiu rau, dar care e planul tau? Esti tot timpul in preajma ei si la un momentdat o sa iti ceara ea sa iesi cu ea? Nu o sa se intample. De ce nu o inviti in oras? Daca nu vrei sa fi direct poti sa o inviti sub un anumit pretext (desi recomand: „vrei sa mergem la un suc?”. E simplu, eficient, direct, si afli exact ce vrea de la tine).

  42. samuel
    februarie 14, 2012 la 8:10 pm

    buna dragilor…vad k sunteti experimentati in toate!…vreau sa subliniez ce spuneti…pentru a cuceri o fata trebuie sa fi „om” sa nu fi un las! fetele se simt atrase de baieti atunci cand ii zambesti…si atunci cand esti sigur pe tine poti face totul…si timiditatea dispare…orice fata o poti cuceri totul depinde de tine…!!! chiar daca fata e prea frumoasa tu sa iti pui gandul asta inainte: „e o fata oarecare nu e prea frumoasa pentru mine”succes…!!!

  43. dani
    iunie 18, 2012 la 6:19 pm

    sa va spu un lucu cunos pe cineva shi am iesit de 3 ori prin oras dar eu sunt prea timid sa fc primul pas fata a venit azi si la mine acasa si nu am reusit nici macar sa o sarut plm cred ca sunt nebun

    • iunie 20, 2012 la 8:08 am

      Pai… avand in vedere ca a venit si la tine acasa, e cam clar ca fata vrea, deci… go for it. ia-ti inima in dinti si fa pasul. si nu iti mai pune intrebari daca o sa zica da, nu etc.

  44. piciu
    ianuarie 20, 2013 la 9:02 pm

    as avea si eu o problema dak ma puteti ajuta:am cunoscut o fata pe net si are prieten,m-am intalnit cu ea,am fost la ea acasa sincer mi-a lasat un gust amar pt ca ea provine dintr-o familie instarita si eu nu sunt asa…dupa o saptamana i-am zis ca nu se poate sa ne mai vedem,chiar dak ea ar fi vrut asta…ar fi fost in stare sa isi lase prietenul pt mn..spuneti-mi ce sa fac

  45. piciu
    ianuarie 20, 2013 la 9:08 pm

    in fine ne mai vorbim dar foarte rar…sincer si acum imi este gandul la ea chiar dak nu ii pot spune asta la telefon….
    sunt constient ca poate chiar dak nu o lasam moale cu ea..dupa un anumit timp ajungeam la discuti asta..sincer m-am simtit naspa dupa ce i-am zis ca nu sunt ca ea(adica nu am bani ei)…

  46. ianuarie 20, 2013 la 9:55 pm

    iti dai seama ca deja ai facut niste greseli imense pe care nu prea mai ai cum sa repari?
    1) niciodata nu renunta la ceva ce nu sti sigur ca poti renunta.
    2) bani sunt o problema atat timp cat vrei tu sa fie o problema.

  47. swag
    ianuarie 24, 2013 la 11:32 pm

    Gyzzard am si eu o probkema si nu stiu ce sa fac….fata de care imi place extrem de mult este mai mare ca mine cu 1 an.Nush daca ma place ,Eu ma inteleg bine si chiar vreau sa fiu cu ea dar nu prea am experienta in aseemenea chestii.Sunt mai rusinos…Ma poti ajuta te rog??

  48. ady
    ianuarie 29, 2013 la 12:36 pm

    salut.. as vrea o parere:) imi place de o fata de la facultate si nici macar nu stiu cum o cheama.. nu stiu nimic despre ea.. in ultimul timp nu mai am incredere in mine..din cauza ultimei relatii pt ca am avut o relatie cu o fata de lunga durata si ne-am despartit.. de atunci nu mai am asa de multa incredere in mine.. ma simt oarecum stanjenit sa abordez o fata pe care nu o cunosc.. si putin rusinat.. . un sfat va rog?:D

  49. cristi
    ianuarie 30, 2013 la 7:35 pm

    Gyzzard aş avea nevoie de un sfat.Cat de curand sa mutat o fata de la alt liceu in scoala mea,fiind in aceasi clasa cu mine.Am observat ca isi intoarce privirea destul de des spre mine la un interval de 5-6 min. iar cand o observ isi muta privirea foarte repede in alta parte.Ea e stilul fetei putin timide,si eu tot in zona aia ma aflu.Culmea ca este cu un an mai mare ca mine.Cum as putea s-o abordez ?

    • ianuarie 31, 2013 la 12:02 pm

      te duci la ea, si o inviti in oras. Daca esti asa timid, incearca sa o inviti cand e singura.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu